چاپ تا هشت رنگ روی شیرینگ‌ها و کیسه‌ها

همه کارخانه‌هایی که مواد غذایی تولید می‌کنند به یک نایلون بسته‌بندی با یک چاپ با کیفیت نیاز دارند. BOPP , CPP , به طور متداول محصولات مختلف با لمینت‌های مختلف و پلی اتیلن بسته بندی می‌شود و دلیل اصلی آن جلوگیری از OPP تماس مستقیم محصول با چاپ می‌باشد. علاوه بر زیباتر شدن محصول بوسیله چاپ لمینت مقاوم‌تر شدن محصول نیز مهم است و لمینت بسته بندی باعث مقاوم شدن آن می‌باشد و نیز دلیل اصلی دیگر آن پر شدن لایه‌های پلی اتیلن برای جلوگیری از تماس هوای آلوده و باکتری های موجود در فضای اطراف بسته بندی می باشد.

کد محصول 324573 دسته‌بندی

ویژگی‌های چاپ روی نایلون

از سایز عرض ۱۰ سانتی‌متر تا ۲۰۰ سانتی‌متر

امکان چاپ از تک رنگ تا ۶ رنگ

معرفی انواع چاپ روی پلاستیک

این مسئله را به خاطر بسپارید؛ هر چقدر که بسته بندی و ظاهر محصولات شیک و جذاب باشند، فروش آنها در فروشگاه ها آسان تر خواهد بود. پس یکی از مهم ترین خدماتی که همواره در راستای بسته بندی محصولات انجام میگیرد، چاپ نایلون شیرینگ پک است. در واقع از این طریق جلوه‌ای خاص و البته لوکس به محصول خواهید بخشید.
هر چند باید از اصلی ترین دلایل برای چاپ نایلون شیرینگ را دیده شدن محصول تولید شده توسط مشتری بدانید که در نهایت با هدف تبلیغات محصول و افزایش راندمان انجام میگیرد.

یکی از عوامل بسیار مهمی که کیفیت چاپ روی پلاستیک را افزایش می‌دهد، استفاده از پیشرفته‌ ترین و به روز ترین ماشین آلات چاپ و گروه با تجربه می‌باشد. در گروه تولیدی کیان پلیمر کیفیت چاپ روی انواع پلاستیک به صورت کاملا تضمینی انجام می شود. انواع چاپ روی پلاستیک عبارتند از:

فلکسو:  نام دیگر این روش فلکسوگرافی نیز می‌باشد و به کمک یک لوح چاپی برجسته صورت می‌گیرد. در این روش لوح به سیلندر لوح دستگاه چاپ چسبانده می‌شود و بعد از آن که محصولات زیر آن قرار گرفتند، به نوبت لوح بر روی آنها طرح یا نوشته دلخواه را چاپ می‌کند. این روش در واقع روش مدرن و امروزی چاپ لترپرس می باشد.از خصوصیات مثبت این نوع چاپ فلکسو می توان به سرعت بالای آن در تعداد زیاد و در عین حال کم هزینه بودن نیز اشاره کرد.

افست: نام دیگر این روش چاپ مسطح نیز می‌باشد. از ویژگی‌های این روش از چاپ شیرینگ می‌توان به کیفیت بالای آن حتی با وجود تیراژهای کم نیز اشاره کرد. همچنین از معایب این روش می‌توان به تثبیت پذیری سخت رنگ بر روی نایلون یا  کنترل ریجستر شدن رنگ‌ها در آن اشاره کرد. به همین دلیل است که پرینتر باید به هنگام استفاده کردن از این نوع چاپ دقیق عمل کند.

هلیوگرام: نام دیگر این چاپ روتوگراور نامیده می‌شود. در روش هلیوگرام سیستم چاپ بر خلاف افست گود است و مسطح نمی‌باشد اما کیفیت هردو بسیار نزدیک به هم می‌باشد. البته این نوع چاپ گران تر و پر هزینه‌تر از روش‌های چاپ قبل مانند افست و فلکسو می‌باشد. این روش برای تیراژهای میلیونی کاربرد دارد. ضمناً تنوع رنگ در این نوع چاپ شیرینگ بیشتر است.

سیلک: از این نوع چاپ صنعتی بر روی انواع سطوح مثل نایلون برای ایجاد تصاویر استفاده می‌شود. از مزایای این نوع چاپ، این است که محدودیتی در تیراژ ندارد. همچنین دارای تنوع رنگ بالایی نیز می‌باشد. زیرا در این روش چاپ به صورت مستقیم بر روی کالا انجام می‌شود و شفافیت و کیفیت چاپ افزایش پیدا می‌کند. از چاپ سیلک، در مرکز چاپ بسته بندی کالاهای مختلف استفاده می شود و کاربردی صنعتی دارد. پس می‌توان از آن برای چاپ شیرینگ هم استفاده کرد و همین اتفاق هم صورت می‌گیرد.

چاپ فلکسو و چاپ هلیو چه تفاوتی با هم دارد؟

برای بیان تفاوت بین چاپ های فلکسو و هلیو باید بگوییم که این دو چاپ از نظر تعداد رنگ های استفاده شده با هم فرق دارند.در چاپ هلیو از هشت رنگ با کیفیت فول اچ دی و در چاپ فلکسو از شش رنگ با کیفیت فول اچ دی استفاده می شود.تفاوت دیگری که وجود دارد این است که در چاپ فلکسو لوح‌های چاپی و در چاپ هلیو سیلندر فلزی حکاکی شده به کار می رود.

Product Order

درخواست محصول

تماس بگیرید:

۳۵۵۴۳۲۶۱ (۰۴۱)

برایمان بنویسید:

info[@]kiyanpolymer.com

منتظرتان هستیم:

۳۰ کیلومتری جاده تبریز - تهران، تبریز